loading…

La nivelul Poliției Capitalei, polițiștii de la Serviciul Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au deschis, miercuri seară, un dosar penal în care se investighează fapta de omor după ce un suporter dinamovist a fost ucis după derby-ul cu Steaua de sâmbătă.

La nivelul Poliției Capitalei, polițiștii de la Serviciul Omoruri, sub cordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, s-au sesizat, fiind deschis un dosar penal în care se investighează fapta de omor.

În cauză a fost începută urmărirea penală in rem pentru omor. Încă de miercuri seară, polițiștii de la Serviciul Omoruri au început audierile. Totodată, anchetatorii încearcă identificarea presupusului autor și caută imagini care ar fi putut fi surprinse de camerele de supraveghere astfel încât să întocmească un portret-robot al atacatorului, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Poliția Capitalei.

Un suporter în vârstă de 18 de ani al echipei de fotbal Dinamo București a fost ucis după derby-ul cu Steaua București, de sâmbătă, din etapa a 5-a din Liga 1. Fanul dinamovist ar fi fost lovit cu o sticlă în cap de către un susținător al formației rivale.

RECOMANDAREUn suporter dinamovist de 18 ani a murit după ce a fost lovit cu o sticlă în cap la finalul meciului Steaua – Dibnamo

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dosar-penal-deschis-de-politia-capitalei-in-cazul-fanului-dinamovist-ucis-dupa-derby-ul-cu-steaua-27655.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/dosar-penal-deschis-de-politia-capitalei-in-cazul-fanului-dinamovist-ucis-dupa-derby-ul-cu-steaua-27655-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv