Autor:
Carmen Anghel
| joi, 25 august 2016 | 0 Comentarii
| 27 Vizualizari

Ce vrei sa fii cand vei fi mare?


Ce îți dorești să te faci când vei fi mare? Iată o întrebare pe care toți am primit-o atunci când eram mici și la care am răspuns ghidați de lucrurile care ne-au stârnit interesul la acel moment.

Dezvoltarea vocațională la copii reprezintă însă suma tuturor elementelor la care suntem expuși în copilărie: modele parentale și sociale, activități și jocuri. Psihologul Yolanda Crețescu ne învață cum să descoperim potențialul copiilor noștri și cum să îl stimulăm, astfel încât să dezvoltăm din copilul creativ un adult responsabil, aflat în consonanță cu cele trei elemente importante din viața sa: sinele, familia și viața profesională.

„Modelele pe care le avem în copilărie și la care suntem expuși dictează, de fiecare dată, abc-ul vocațional, structura de personalitate și tiparul comportamental.

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Tag-uri:
Psihologul Yolanda, Yolanda Crețescu, aptitudini, meserie, justi’iar, copul, relații, jocuri, joacă, leader

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/role-play-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/role-play-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialTimp liber
Autor: Carmen Anghel | joi, 25 august 2016 | 0 Comentarii | 27 Vizualizari Ce vrei sa fii cand vei fi mare? ...

Preluat de la EVZ