loading…

Mai multe persoane s-au adunat astăzi în fața Curții de Apel Constanța, pentru a protesta față de corupția din Justiție. În fruntea lor s-a aflat Vasile Dumitru, recent trimis în judecată de procurori după ce s-a prezentat drept avocat al Baroului București, deși nu avea această calitate.

Protestarii sunt nemulțumiți de sentințele date de magistrați în dosarele lor. Unii au procese pe rol de 10 ani, alții încearcă să obțină redeschiderea anchetelor.

Protestul a durat aproximativ două ore, timp în care manifestanții au scandat lozinci și au cerut excluderea din sistem a unor magistrați, despre care susțin că ar fi corupți. Este pentru a doua oară, de la începutul anului, când sediul instanței este pichetat. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/constantta-protest-in-fata-curtii-de-apel-fata-de-sentintele-date-de-magistrati-foto-27661.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/constantta-protest-in-fata-curtii-de-apel-fata-de-sentintele-date-de-magistrati-foto-27661-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv