loading…

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit ieri într-un container sosit în P.T.F. Constanța Sud Agigea din China, pentru o societate comercială cu sediul în București, aproximativ 3.000 mașinuțe de jucărie, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 127.680 lei.

Administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean român, în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în municipiul București. În urma controlului au fost descoperite 2.976 mașinuțe de jucărie, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute și care sunt susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 127.680 lei dacă ar fi originale.

Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/constanta-mii-de-jucarii-contrafacute-confiscate-in-portul-constanta-sud-agigea-27657.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/constanta-mii-de-jucarii-contrafacute-confiscate-in-portul-constanta-sud-agigea-27657-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv