loading…

Atacul armat comis ieri după-amiază la Universitatea americană din Kabul s-a soldat cu 12 morți – șapte studenți, trei polițiști și doi agenți de pază-, a anunțat poliția joi dimineață, citată de International Business Times.

Doi militanți înarmați cu explozibili, care au luat cu asalt campusul universitar miercuri seară, au fost ulterior eliminați de poliție.

În urma atacului au fost rănite 44 de persoane, inclusiv 35 de studenți, a declarat pentru Reuters Fraidoon Obaidi, directorul Departamentului de Investigare a Crimelor din Kabul.

Explozii și focuri de armă au avut loc, miercuri după-amiază, în sediul Universității americane din Kabul. În incinta instituției de învățământ din capitala Afganistanului erau numeroși profesori universitari americani și sute de studenți.

Aproximativ 100 de persoane care erau blocate în incinta complexului universitar au reușit să fugă. Ambasada Statelor Unite a exprimat îngrijorare în legătură cu acest incident, recomandându-le cetățenilor americani să evite zona.

Sute de militari afgani și americani au intervenit la locul atacului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/atac-armat-la-universitatea-americana-din-kabul-cel-putin-12-morti-si-44-de-raniti-27644.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/atac-armat-la-universitatea-americana-din-kabul-cel-putin-12-morti-si-44-de-raniti-27644-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv