Autor:
Carmen Vintilă
| joi, 25 august 2016 | 0 Comentarii
| 61 Vizualizari

Victor Ponta și Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, aflat astăzi la Constanța, a susținut că Victor Ponta rămâne în continuare “un simbol” și că îşi doreşte ca fostul premier să candideze la alegerile parlamentare din partea social-democraţilor.

“Victor Ponta este fostul preşedinte al partidului, fostul prim-ministru, Victor Ponta rămâne în continuare un simbol pentru PSD. Şi sigur că eu îmi doresc să fie pe listele noastre şi am înţeles că şi el vrea, şi va fi“, a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Dragnea a mai spus că “Victor Ponta nu poate fi judecat sau analizat la absenţe sau la prezenţe”.

“Victor Ponta este un om pe care eu îl apreciez foarte mult. Dincolo de prietenia veche, de momentele bune, mai puţin bune, rele, periculoase prin care am trecut împreună, am condus împreună partidul, am condus împreună Guvernul. Victor a făcut pentru această ţară ceea ce puţini…, poate niciun prim-ministru nu a reuşit să facă. Şi, am văzut şi ultimele atacuri împotriva lui în ultima perioadă şi vreau să confirm că ceea ce a spus Victor legat de motivul principal pentru care a demisionat este adevărat. Acelaşi lucru mi-a spus şi mie în acea dimineaţă, avea informaţii … nici eu nici el nu vom şti dacă ele erau reale, că se pregăteau nişte tulburări foarte, foarte mari şi Victor a ales să nu pună România pe o situaţie de genul ăsta”, a mai spus Liviu Dragnea.Tag-uri:
Victor Ponta, Liviu Dragnea, PSD, partid, liste, Parlament, prietenie

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/ponta-dragnea-ordonanta-de-urgenta-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/ponta-dragnea-ordonanta-de-urgenta-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Carmen Vintilă | joi, 25 august 2016 | 0 Comentarii | 61 Vizualizari Victor Ponta și Liviu Dragnea Preşedintele...

Preluat de la EVZ