loading…

Specialiștii de la Serviciul Pirotehnic au fost chemați, în această după-amiază, în apropierea Ambasadei Turciei la București după ce în zonă a fost semnalată prezența unui bagaj suspect, în urma verificărilor dovedindu-se că era vorba despre un geamantan gol.

Autoritățile au fost alertate, prin numărul de urgență 112, că pe un gang din imediata apropiere a Ambasadei Turciei la București este un bagaj abandonat.

Imediat în zonă au fost trimise echipe de polițiști și jandarmi, care au securizat zona, dar și specialiști de la Serviciul Pirotehnic.

După aproape o oră de verificări s-a descoperit că geamantanul abandonat era gol.

Poliția Capitalei informează că pe timpul activităților de verificare, potrivit procedurii standard, accesul în zonă nu a fost permis.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/alerta-falsa-la-ambasada-turciei-din-capitala-din-cauza-unui-geamantan-abandonat-27683.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/alerta-falsa-la-ambasada-turciei-din-capitala-din-cauza-unui-geamantan-abandonat-27683-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv