Autor:
Mihai Şoica
| miercuri, 24 august 2016 | 0 Comentarii
| 11 Vizualizari

Federația Română de Fotbal a luat în calcul înlocuirea stadionului pe care ar urma să se desfășoare meciul dintre România și Muntenegru, de pe Cluj Arena pe stadionul Clubului de Fotbal CFR 1907 Cluj.

Potrivit unor surse oficiale, FRF a închiriat deja stadionul CFR Cluj, contra sumei de 7.000 de euro. Potrivit acelorași surse, iarba de pe Cluj Arena a avut de suferit în urma desfășurării Untold Festival.

Primul semn că meciul se va juca pe alt stadion a apărut miercuri dimineața când FRF a sistat vânzarea biletelor la acest meci de fotbal. ”Stadionul CFR are probleme legate de omologare. Peluza nu poate fi folosită în meciurile internaționale pentru că nu este omologată”, spune sursa citată.

UEFA a trimis la Cluj un specialist în gazoane, care a testat iarba de pe Cluj Arena. Acesta urmează să întocmească un raport iar în funcție de această decizie se va cunoaște locație unde se va desfășura meciul.

Contactat, primarul Clujului, Emil Boc a declarat că  meciul de fotbal se va desfășura pe CLuj Arena și că gazonul este în stare bună. ”Iarba crește ca urmare a procesului de reînsămânțare”, a spus Boc.Tag-uri:
Cluj Arena, Untold Festival, Emil Boc, Luj Arena

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/stadion-dt-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/stadion-dt-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Mihai Şoica | miercuri, 24 august 2016 | 0 Comentarii | 11 Vizualizari Federația Română de Fotbal a luat...

Preluat de la EVZ