loading…

Simona Halep, a 5-a jucătoare din clasamentul WTA, a dezvăluit că Serena Wiiliams a fost un model pentru ea încă din ziua în care constănțeanca și-a început cariera profesionistă.

Cu 5 zile înaintea turneului de la US Open, Simona Halep a făcut mai multe declarații interesante despre Serena Williams, cea mai valoroasă candidată la ultimul titlu de Grand Slam al anului. Discuția a pornit de la lupta pentru locul 1 WTA care se dă între americancă și Angelique Kerber din Germania, Simona având numai cuvinte de laudă despre actualul lider mondial.

“Serena e singura jucătoare de la care am avut ce învăța. Lucrurile pe care le admir la ea sunt motivația, spiritul de luptă și agresivitatea“, a declarat Simona Halep, citată de site-ul tennisworldusa.org.

Sportiva antrenată de Darren Cahill a oferit un alt exemplu de fair-play, complimentând-o și pe Angelique Kerber, chiar dacă nemțoaica a eliminat-o sâmbătă în semifinale la Cincinnati, scor 3-6, 4-6.

“Serena e cea mai bună din lume, dar În același timp cred că Angelique merită și ea să fie pe locul 1, pentru că a câștigat un turneu de Grand Slam și continuă să adune multe victorii.” a mai spus Halep

Kerber s-a apropiat la doar 190 de puncte de Williams în ierarhia WTA, dar Halep nu a dorit să facă o predicție despre ceea ce se va întâmpla după US Open.

“Pentru mine ar fi ciudat ca Serena să piardă locul 1, pentru că e acolo de o veșnicie. Dar Kerber muncește mult și e o jucătoare puternică. Are o șansă bună, dar vom vedea ce va fi”, a încheiat sportiva din România

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/simona-halep-serena-e-singura-jucatoare-de-la-care-am-avut-ce-invata-27610.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/simona-halep-serena-e-singura-jucatoare-de-la-care-am-avut-ce-invata-27610-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv