Autor:
Mircea Marian
| miercuri, 24 august 2016 | 0 Comentarii
| 112 Vizualizari

Rares Bogdan

“Cuvintele lui Traian Băsescu sunt ca un bisturiu îndreptat fără şovăială spre o tumoare, iar în povestea Hexi Pharma aterizează la fix”, scrie Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistul Rareş Bogdan susţine că “ceva nu se pupă în dosarul Hexi Pharma” şi apreciază că Traian Băsescu a intervenit corect, marţi, pe acest subiect.

“Aceasta a fost mereu impresia celor care s-au ocupat de dosarul Hexi Pharma: ceva nu se pupă acolo! Trebuie să-i dau dreptate fostului preşedinte chiar daca nu imi face nici o placere: încrengătura miroase rău! Ce spune Traian Băsescu prin “nu este posibil ca SRI să nu fi captat informaţia despre o diluare sistematică…”? Spune “de ce nu am fost informat?”, ori că realitatea NU era cea zugrăvită de Ministerul Sănătăţii, care susţinea, cot la cot cu procurorii, că produsele testate erau diluate şi de 2000 de ori….. Dacă ceea ce afirmă procurorul general, Augustin Lazăr (si de ce nu l-am crede!!!) e adevărat, şi anume că mulţi dintre dezinfectanţii dintr-un lot analizat de Institutul Cantacuzino şi un laborator din Italia arată diluări în limite legale, suntem în vecinătatea unei conspiraţii îngrozitoare”, a afirmat Rareş Bogdan.

El a spus că aşteaptă precizările directorului SRI, Eduard Hellvig, cu care este într-o relaţie de prietenie.

“Mă întreb: și dacă “HEXI PHARMA” a fost o înscenare uriașă profitând de câteva inadvertențe sau de câteva probe trucate deliberat sau accidental și trimise la ICECHIM?”, a scris Traian Băsescu, marţi, pe Facebook.

Şi fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a afirmat, pentru PSNews.ro, că scandalul Hexi Pharma a fost unul artificial.”Eu am citit știrea că Institutul Cantacuzino și un laborator din Italia au verificat probele de la Hexi Pharma și sunt în cantitățile admise diluate. Deci a fost un scandal artificial și, din punctul meu de vedere, provocat special ca să se distrugă această firmă românească”, a spus Nicolăescu, care a cerut ca cei care au lansat informaţiile false să răspundă.

Tag-uri:
rares bogdan, sri, traian basescu, hexi pharma, tolontan, diicot, mircea badea

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/08_Rares_esarfa2_ND-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/08_Rares_esarfa2_ND-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mircea Marian | miercuri, 24 august 2016 | 0 Comentarii | 112 Vizualizari Rares Bogdan 'Cuvintele lui Traian Băsescu sunt...

Preluat de la EVZ