loading…

Nigel Farage, politician britanic ultranaționalist, va participa la un eveniment de campanie al Partidului Republican unde va discuta cu Donald Trump despre Brexit, informează site-ul postului de televiziune Sky News.

Donald Trump urmează să participe la un eveniment de campanie miercuri seara în statul Mississippi, unde se crede că Nigel Farage i se va alătura.

Candidatul Partidului Republican la președinție a produs agitație în urma unui mesaj obscur postat pe Tweeter: “Mă vor numi în curând Domnul Brexit”.

Donald Trump a susținut decizia Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană, descriind acțiunea drept momentul “în care oamenii își recuperează țara”.

Mulți susținători ai lui Trump au enunțat perspective naționaliste, anti-globalizare, care au răsunat și în rândul celor care au votat părăsirea Uniunii Europene în cadrul referendumului.

În timpul unei vizite în Scoția, Trump ar fi declarat că părăsirea UE a Marii Britanii a fost un “lucru măreț”.

“În întreaga lume oamenii sunt furioși. Sunt furioși din cauza situației frontierelor, a oamenilor care vin în țara lor și preiau controlul și nimeni nici măcar nu știe cine sunt aceștia”, a declarat Donald Trump.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/nigel-farage-va-participa-la-un-eveniment-de-campanie-al-lui-donald-trump-in-sua-27639.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/nigel-farage-va-participa-la-un-eveniment-de-campanie-al-lui-donald-trump-in-sua-27639-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv