loading…

Meciul de fotbal dintre echipele României și Muntenegrului s-ar putea disputa, în data de 4 septembrie, pe stadionul echipei CFR 1907 Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, nu pe Cluj Arena, deoarece calitatea gazonului de aici nu permite desfășurarea unei partide internaționale la standarde.

Surse din mediul fotbalistic au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că după Festivalul Untold, găzduit pe Cluj Arena, gazonul nu a fost refăcut așa cum ar fi trebuit.

Meciul de fotbal dintre România și Muntenegru s-ar putea disputa pe stadionul echipei CFR 1907 Dr. Constatin Rădulescu, nu pe Cluj Arena, deoarece calitatea gazonului nu permite desfășurarea unei partied internaționale la standarde. După Festivalul Untold, gazonul nu a fost refăcut așa cum ar fi trebuit. Se așteaptă și un răspuns oficial din partea delegației UEFA care a inspectat stadionul Cluj Arena”, au spus sursele citate.

Potrivit acestora, o altă problemă care va trebui rezolvată de organizatorii meciului este și cea a biletelor, în condițiile în care s-ar fi vândut peste 20.000 de bilete, în timp ce pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” ar fi omologate doar 17.000.

FRF a anunțat, miercuri, sistarea temporară a biletelor pentru meciul România – Muntenegru din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/meciul-romania-muntenegru-s-ar-putea-juca-pe-stadionul-echipei-cfr-1907-27635.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/meciul-romania-muntenegru-s-ar-putea-juca-pe-stadionul-echipei-cfr-1907-27635-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv