loading…

Premierul Dacian Cioloș negociază cu liderii partidelor parlamentare data organizării alegerilor parlamentare, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, afirmând că 27 noiembrie are o problemă de neconstituționalitate.

“Premierul a discutat cu liderii partidelor politice despre data alegerilor. Nu este luată încă o decizie, încă se discută cu liderii partidelor politice. Data alegerilor va fi anunțată cât mai curând, dar nu a fost luată încă o decizie cu privire la această dată”, a declarat Liviu Iolu.

El a fost întrebat dacă premierul și liderii discută trei variante, respectiv 27 noiembrie, 4 decembrie și 11 decembrie.

“Toate aceste date sunt luate în calcul, unele dintre ele -cel puțin 27 noiembrie- există o problemă de neconstituționalitate pe care o analizează Guvernul în stabilirea acestei date. Trebuie să se termine mandatele parlamentarilor actuali până când au loc aceste alegeri. Prim-ministrul mi-a confirmat că există discuții cu liderii partidelor”, a mai spus Iolu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/iolu-premierul-discuta-cu-liderii-despre-data-alegerilor-o-decizie-va-fi-anuntata-cat-mai-curand-27628.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/iolu-premierul-discuta-cu-liderii-despre-data-alegerilor-o-decizie-va-fi-anuntata-cat-mai-curand-27628-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv