Autor:
Mircea Marian
| miercuri, 24 august 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

Buletin de vot

Data alegerilor va fi anunţată cât mai curând, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, precizând că există discuţii între premierul Dacian Cioloş şi liderii partidelor politice pe marginea datei scrutinului parlamentar, fiind luate în calcul zilele de 27 noiembrie, 4 decembrie şi 11 decembrie.

“Premierul a discutat cu liderii partidelor politice despre data alegerilor. Nu este luată încă o decizie, încă se discută cu liderii partidelor politice. Data alegerilor va fi anunţată cât mai curând, dar nu a fost luată încă o decizie cu privire la această dată. (…) Prim-ministrul mi-a confirmat că există discuţii cu liderii partidelor”, a afirmat Iolu, după şedinţa de Guvern.

Întrebat dacă variante sunt datele de 27 noiembrie, 4 decembrie şi 11 decembrie pentru organizarea alegerilor generale, Iolu a răspuns că toate aceste zile sunt luate în calcul.

“Pentru unele dintre ele, cel puţin 27 noiembrie, există o problemă de neconstituţionalitate pe care o analizează Guvernul în stabilirea acestei date. Trebuie să se termine mandatele parlamentarilor actuali până când au loc aceste alegeri”, a explicat purtătorul de cuvânt al Executivului.

Tag-uri:
liviu iolu, alegeri, data, 11 decembrie, guvern, consultari

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/buletin-de-vot-alegeri-prezidentiale-465x390-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/buletin-de-vot-alegeri-prezidentiale-465x390-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mircea Marian | miercuri, 24 august 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari Buletin de vot Data alegerilor va fi...

Preluat de la EVZ