Autor:
Petrisor Cana Daniel Teodoreanu | miercuri, 24 august 2016 | 4 Comentarii
| 2545 Vizualizari

Gregorian Bivolaru poate detona BOMBA ANULUI

Celebrul lider MISA, Gregorian Bivolaru, este audiat chiar în aceste momente la Poliţia Capitalei, unde anchetatorii aşteaptă dezvăluiri despre presupusele adepte care l-au ajutat să fugă din ţară şi care ocupă funcţii publice.

UPDATE, ora 14:00: La ieşirea din sediul Poliţiei Capitalei, Bivolaru nu a dorit să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

Conform unor surse judiciare ale EVZ, Bivolaru este audiat într-un dosar în care se investighează modul în care a reuşit să plece din ţară. Cum a fost ajutat să fugă din ţară? A primit ajutor? Cine sunt persoanele care au intervenit? Acestea sunt întrebările cărora anchetatorii le caută răspuns.

Această anchetă este foarte importantă, mai ales în condiţiile în care, conform Mediafax, Bivolaru a declarat în momentul capturării din Franţa, că sunt persoane care ar putea avea de suferit odată cu extrădarea din Hexagon.

“Vă rog să înţelegeţi. Dacă mă trimiteţi în România nu îmi faceţi rău doar mie, ci şi mai multor adepte ale mele, care ocupă funcţii publice şi de înaltă demnitate”, ar fi declarat Bivolaru.

După ce a părăsit România în anul 2004, liderul MISA a a primit azil politic în Suedia, în 2005, iar la 26 februarie a fost prins de autorităţile franceze la un târg în Paris. 

Tag-uri:
gregorian bivolaru, bivolaru misa, misa, bivolaru arestat, gregorian bivolaru misa, adepte misa, spirala misa, integrare in absolut

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/gregorian-bivolaru-poate-detona-bomba-anului-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/gregorian-bivolaru-poate-detona-bomba-anului-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEvenimente
Autor: Petrisor Cana ,  Daniel Teodoreanu | miercuri, 24 august 2016 | 4 Comentarii | 2545 Vizualizari Gregorian Bivolaru poate detona BOMBA...

Preluat de la EVZ