loading…

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu de inundații pe râuri din județele Vrancea și Buzău, avertizarea expirând miercuri la ora 18.00.

Hidrologii avertizează că, urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele 12 ore, se vor produce în continuare scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie cu efecte de inundații locale și creșteri rapide de debite și niveluri cu depășiri ale cotelor de atenție pe râurile din bazinele hidrografice Putna și Râmnicu Sărat din județele Vrancea și Buzău.

Totodată, INHGA transmite că fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate mai mare în bazinele hidrografice: Râmna, Zăbala și Milcov.

Și meteorologii au emis o atenționare nowcasting cod galben de ploi pentru județele Constanța și Tulcea, valabilă până la ora 14.00.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/cod-portocaliu-de-inundatii-in-judetele-vrancea-si-buzau-27611.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/cod-portocaliu-de-inundatii-in-judetele-vrancea-si-buzau-27611-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv