loading…

Cel puțin două persoane au fost ucise, iar alte 15 au fost rănite în atacul armat produs astăzi la Universitatea americană din Kabul, afirmă surse citate de ABC News.

Aproximativ 100 de persoane care erau blocate în incinta complexului universitar au reușit să fugă.

Explozii și focuri de armă au avut loc, miercuri după-amiază, în sediul Universității americane din Kabul. În incinta instituției de învățământ din capitala Afganistanului sunt numeroși profesori universitari americani și sute de studenți.

Multe persoane au reușit să fugă din universitate. Nu este clar dacă este vorba de un atac al insurgenților talibani ori al militanților rețelei teroriste Stat Islamic.

Ambasada Statelor Unite a exprimat îngrijorare în legătură cu acest incident, recomandându-le cetățenilor americani să evite zona.

Sute de militari afgani și americani au intervenit la locul atacului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/cel-putin-doi-morti-si-15-raniti-in-atacul-de-la-universitatea-americana-din-kabul-27640.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/cel-putin-doi-morti-si-15-raniti-in-atacul-de-la-universitatea-americana-din-kabul-27640-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv