Autor:
Feri Predescu
| miercuri, 24 august 2016 | 1 Comentarii
| 265 Vizualizari

O tănără de 18 ani, rezidentă în Anglia, aflată în vacanță la mare impreună cu prietenul ei, sustine ca a fost sechestrată, drogată , îmbătată, bătută cu bestialitate și violată de doi indivizi din orașul Ovidiu. Fata nu a stiut unde a avut loc violul în grup.Ulterior, ea și prietenul ei au efectuat propriile investigatii și, din aproape în aproape, au ajuns la Ovidiu. Fapta a avut loc marți 16 august și până miercuri, 24 august, a fost trecută sub tăcere de autorități deși autorii au fost identificați de victimă. Politistii au cerut timp pentru a gasi suficiente probe in baza carora sa-i prinda pe suspecti.Cei doi au fost retinuti astazi, urmand ca maine sa fie deferiti Tribunalului Constanta cu propunerea de arestare preventiva.

Alexandra si prietenul ei au povestit penru EVZ experienta socanta prin care au trecut pe litoral, unde fata venise in vacanta la sora ei care locuieste in Constanta. S-a întâmplat pe 16 august. Se certase cu prietenul și, dupa ce a realizat ca a gresit, Alexandra s-a dus după el la Vama Veche. Tanarul plecase insa la Lupeni, de unde era de fel. Ea a stat de vorbă cu niște tineri și “faptașii” au auzit-o povestind că vrea să meargă la prietenul ei și au pus la cale un scenariu cu care au pacalit-o repede. I-au spus că ei locuiesc la 30 km de Lupeni și s-au “oferit” sa o duca acolo. Erau cu o mașină Audi, albastră, cu geamuri fumurii și numere de Anglia. Tânăra, cu cățelul, a plecat cu cei doi, neștiind pe unde o iau pentru că nu cunoaște litoralul.

Fortata sa consume droguri

Alexandra este născută la Constanța dar este plecată de la 7 ani în Italia și de șase luni se mutase la prietenul ei în Anglia. El locuiește iacolo 10 ani. Și veniseră in vacanță pe litoral. Asa ca acum, tanara pacalita de cei doi indivizi a plecat de la Vama Veche spre unde credea ea, la Lupeni. Au ajuns pe malul acelui lac unde indivizii ar fi spus că vor să se odihnească insă ei au luat de băut, apoi ar fi scos droguri, un praf alb, pe care l-au prizat. Au fortat-o și pe ea să consume droguri și alcool până când și-a pierdut cunoștința. Apoi situația a degenerat.

Amenintata cu moartea

Unul ar fi incercat sa o agreseze sexual și fata a fugit cu cățelul. Prima persoană pe care a zărit-o i-a cerut telefonul mobil si l-a sunat pe prietenul ei. A reușit astfel să vorbească cu el rugandu-l să ia legătura cu sora ei pentru a veni cineva să o ia de acolo. Mașina cu cei doi indivizi a venit însă după ea. Inca drogata si ametita dar si foarte speriată, a fost impinsa in masina, povesteste ea. I-a implorat să o lasă la o stație CFR. A vrut să se arunce din mașină, nu a reușit. Și au dus-o lângă un “Canal mare”, cel care era la volan nu avea permis, spune ea. Celălalt a rămas în spate cu ea, ținând-o să nu se arunce. Au dus-o langă Canal, au amenințat-o, au bătut-o,au violat-o ”au vrut să îi îmi omoare cățelul, au vrut să mă omoare pe mine”, și-a pierdut cunoștința. Așa cum era, au pus-o apoi cu capul jos și “de acolo, m-au aruncat in fața Garii din Constanța.”

Initial, Politia nu a crezut-o. Au ras de ea

De acolo a sunat imediat la 112 și la venirea patrulei “politistii au inceput să râdă de mine, nu ma credeau deși le-am dat indicații asupra numărului mașinii, culoare, radeau de mine ca nu sunt coerenta, in loc să mă calmeze, atât aveam nevoie, dar ei m-au trimis acasa”. Fata povesteste ca a doua zi a umblat din poliție în poliție și în final cei de la “Secția de politie de langa Doraly “au trimis-o in cealalată parte a locului unde a fost violată, la Costinești unde a reușit să depună plângere. “Pentru că cei de acolo au fost singurii care au incercat să ma ajute”.

Victima violului a indicat, in doua randuri, faptasii

Își revenise puțin, așa că impreună cu prietenul ei, care sosise de la Lupeni, au inceput propriile investigații și au ajuns astfel la Ovidiu. După ce prietenul ei a vorbit la telefon cu bărbatul pe care fata il întâlnise după ce fugise de agresori și luase legătura telefonică cu el. Omul a spus astfel unde a văzut-o pe tânără. Ajunși la Ovidiu au văzut locurile și, culmea, au zărit mașina albastră cu număr de Anglia. Fata a intrat în panică și au sunat la 112 insă li s-a spus că nu este de competența lor și să meargă la poliția Ovidiu. După ce polițiștii din Ovidiu au vorbit la Costinești au acceptat o nouă plângere. Comandantul de la Ovidiu a dus-o la Medicina Legală. A doua zi, vineri, au dus-o la locul faptei pentru a face verificări. “Și ne-au trimis acasă să ne odihnim”. Tânăra este indignată că polițiștii nu au luat mașina, nu au cules probe, “indivizii puteau arunca mașina in aer până când se gândeau polițiștii să culeagă probe și pe noi ne trimeteau acasă”.

Retinuti dupa noua zile de la fapta

Contactati duminica de EVZ politistii constanteni au confirmat ca efectueaza cercetari in privinta a doi recidivisti din Ovidiu, Asan B. de 40 de ani si Sali E. de 25 de ani in baza plangerii depusa de tanara de 18 ani si de prietenul ei, ambii rezidenti in Anglia. Ei au respins “comportamentul neadecvat” al colegilor politisti la care victima a apelat initial. Politistii au declarat ca strang probe. Dupa descinderile la domiciliile suspectilor si dupa probele prelevate din autoturismul cu numar de Anglia, in care a avut loc violul, cei doi au fost retinuti astazi, urmand ca maine sa fie deferiti judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.

Suspectii de viol,recidivisti cunoscuti de politistii

“Unul dintre violatori doar ce a ieșit din pușcărie. Și așa sunt ei, sunt cu droguri, sunt cu femei la produs și la un moment dar mi-a fost foarte frică că mi se întâmplă și mie această chestie. Nu știu cum de m-au lăsat si m-au aruncat la gara”, spune, inca socata, Alexandra. Iar Adrian, prietenul ei, nu stie ce se va intampla in continuare.”Sunt totuși speriat pentru că este vorba de niște pușcăriași interlopi, țigani de acolo, care sunt cunoscuți foarte bine de poliție. Poliția dacă comunică cu ei și află unde stăm…o să fie rău…și nu știu. Să vedem ce pot să facă autoritățile din România. Dacă eram in Anglia, ăștia erau arestați a doua zi, cu probele care erau la dispoziția polițiștilor”.

Tag-uri:
Vama Veche, Medicina Legală, Iar Adrian

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/alexandra-tanara-violata-si-prietenul-ei-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/alexandra-tanara-violata-si-prietenul-ei-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEvenimente
Autor: Feri Predescu | miercuri, 24 august 2016 | 1 Comentarii | 265 Vizualizari O tănără de 18 ani, rezidentă...

Preluat de la EVZ