loading…

Un bărbat care a intrat în curtea unui post de Poliție și a tăiat, cu un briceag, anvelopele mașinilor parcate în curte, iar apoi, surprins de un polițist, l-a atacat și pe acesta, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Bartha Antal, acuzat de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, ultraj, distrugere și violarea sediului profesional.

Bartha Antal este acuzat că a intrat, în 30 iulie, în curtea Postului de Poliție Sânzieni unde, cu ajutorul unui briceag, a distrus, prin tăiere, anvelopele mașinilor din dotarea Poliției, parcate în curte. Fiind surprins de un polițist, bărbatul l-a atacat și pe acesta cu briceagul, provocându-i leziuni traumatice.

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Târgu Secuiesc.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/barbat-trimis-in-judecata-dupa-ce-a-ranit-un-politist-si-a-taiat-rotile-masinilor-de-politie-27603.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/barbat-trimis-in-judecata-dupa-ce-a-ranit-un-politist-si-a-taiat-rotile-masinilor-de-politie-27603-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv