loading…

Circulația rutieră pe DN2M Focșani – Nereju este închisă, astăzi, în zona localității Răchitașu, județul Vrancea, după ce râul Milcov a rupt o parte din terasament, iar traficul feroviar a fost și acesta întrerupt pe magistrala 500, între Focșani și Râmnicu Sărat.

Potrivit Centrului Infotrafic, în județul Vrancea a fost închis DN2M Focșani – Nereju, în zona localității Răchitașu, după ce râul Milcov a rupt o parte din terasament.

DN2M este un drum național secundar, fost județean, cu trafic redus.

De asemenea, traficul rutier a fost întrerupt și pe DN2 (E85), între Focșani și Râmnicu Sărat, după ce drumul a fost inundat. Circulația a fost reluată în ambele sensuri, însă îngreunat, alternativ și dirijat de polițiști.

Cele mai mari probleme sunt în zona localității Obrejița, la kilometrul 158, unde apa măsoară între 10 și 30 de centimetri. De asemenea, carosabilul mai este inundat la kilometrul 165, în zona Popești, cu 20-30 de centimetri de apă pe carosabil, dar și la kilometrul 168, la intersecția cu DJ205R către Cotești, cu 10-20 centimetri de apă pe sensul de mers către București).

Totodată, circulația feroviară a fost întreruptă pe magistrala 500, între Focșani și Râmnicu Sărat, în zona haltei Sihlea, unde apa a acoperit macazurile. Aici, traficul a fost reluat în jurul orei 8.00, însă trenurile circulă cu restricție de viteză.

UPDATE. Circulația rutieră pe DN2M Focșani – Nereju, închisă în zona localității Răchitașu, județul Vrancea, după ce râul Milcov a rupt o parte din terasament, a fost reluată cu restricții.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul pe DN2M Focșani – Nereju, în zona localității Răchitașu, comuna Andreiașu de Jos, a fost redeschis în jurul orei 9.00, însă doar pe o bandă, alternativ, cu restricții pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/atentie-soferi-circulatia-rutiera-pe-dn2m-inchisa-raul-milcov-a-rupt-o-parte-din-terasament-27601.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/atentie-soferi-circulatia-rutiera-pe-dn2m-inchisa-raul-milcov-a-rupt-o-parte-din-terasament-27601-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv