loading…

Circulație rutieră pe DN71 Târgoviște – Bâldana, în localitatea Ghergani, județul Dâmbovița, este întreruptă, după ce un TIR a derapat și intrat într-un imobil.

Potrivit Centrului Infotrafic al IGPR, traficul rutier este întrerupt pe DN71 Târgoviște – Bâldana, în localitatea dâmbovițeană Ghergani.

Aici, un TIR care a derapat și a intrat într-un imobil. Mașinile pot circula pe o rută locală, pe strada Gării, către fabrica de zahăr.

Potrivit gazetadambovitei.ro, un tânăr de 22 de ani a ajuns în stare gravă la spital. Bărbatul era la birou, în momentul producerii evenimentului, iar clădirea s-a prăbușit peste el. Scos de sub dărâmături, a fost transportat, în stare gravă, la spitalul din Târgoviște. Și șoferul TIR-ului este rănit, starea lui fiind stabilă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-grav-un-tir-a-intrat-intr-o-cladire-un-tanar-in-stare-grava-foto-27612.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-grav-un-tir-a-intrat-intr-o-cladire-un-tanar-in-stare-grava-foto-27612-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv