loading…

Circulația rutieră pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu se desfășoară pe un singur fir, alternativ, în zona Balota, după un accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața, iar altul este rănit grav.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier a fost reluat miercuri la ora 9.40, pe o bandă, alternativ, dirijat de polițiști.

Circulația a fost întreruptă din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz, cel mai probabil din cauza unei depășiri neregulamentare.

Conform IPJ Vâlcea, în urma coliziunii de pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu între un autoturism și un microbuz, doi tineri, în vârstă de 21, respectiv 22 de ani, au murit. Șoferul mașinii în care se aflau cei doi a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea.

Sursă foto: voceavalcii.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-grav-o-masina-a-intrat-intr-un-microbuz-doi-tineri-au-murit-unul-in-stare-grava-foto-27605.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-grav-o-masina-a-intrat-intr-un-microbuz-doi-tineri-au-murit-unul-in-stare-grava-foto-27605-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv