loading…

Volkswagen a anunțat că a ajuns la un acord cu furnizorii care tăiaseră livrările, punând capăt unui scandal care a oprit fabricarea de mașini și a redus programul a aproape 28.000 de muncitori, scrie Wall Street Journal.

Cel mai mare producător european de mașini a anunțat că furnizorii vor relua livrările iar fabricile vor putea să își reia treptat producția.

Acțiunile Volkswagen au crescut cu peste 2,1% de la anunț. Investitorii și traderii au răsuflat ușurați că Volkswagen nu a fost implicat într-un scandal de proporții pe termen lung, cât încă se luptă să își revină după scandalul emisiilor.

Luni, Volkswagen a fost nevoit să oprească producția și pentru modelul Golf, după ce săptămâna trecută oprise producția de Passat.

Cele două companii au fost de acord să nu facă publice informațiile legate de noua înțelegere, potrivit Volkswagen. Prevent, furnizorul care a generat acest scandal, a confirmat că s-a ajuns la o înțelegere. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/volkswagen-a-reluat-productia-dupa-ce-a-ajuns-la-o-intelegere-cu-furnizorii-27585.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/volkswagen-a-reluat-productia-dupa-ce-a-ajuns-la-o-intelegere-cu-furnizorii-27585-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv