loading…

Autoritățile turce solicită evacuarea unui oraș de la frontiera Turciei cu Siria, în urma unui atac asupra clădirii municipalității, informează presa turcă, citată de site-ul publicației Daily Mail.

Locuitorii orașului turc Karkamis, aflat în apropierea frontierei cu Siria, sunt rugați să evacueze localitatea după ce un obuz sirian a lovit clădirea autorității municipale.

Conform agenției de știri Dogan, obuzul a lovit marți Karkamis și a fost lansat din Jarablus, oraș sirian aflat sub controlul rețelei teroriste Stat Islamic.

Acesta a fost cel de-al treilea proiectil lansat în ultimele 24 de ore din orașul controlat de extremiștii islamiști.

În urma incidentului, forțele de ordine turce aflate la frontiera cu Siria au atacat poziții ale grupării Stat Islamic din Jarablus.

Între cele două părți ale conflictului au avut loc o serie de schimburi de focuri în ultimele zile.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/un-oras-turc-situat-la-frontiera-cu-siria-va-fi-evacuat-din-cauza-obuzelor-lansate-din-tara-vecina-27596.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/un-oras-turc-situat-la-frontiera-cu-siria-va-fi-evacuat-din-cauza-obuzelor-lansate-din-tara-vecina-27596-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv