Autor:
Ionel Dancu
| marţi, 23 august 2016 | 36 Comentarii
| 7481 Vizualizari

Traian Băsescu, alături de Victor Ponta

Fostul preşedinte Traian Băsescu a reacţionat extrem de dur după ce fostul premier Victor Ponta a susţinut că la ultimele alegeri prezidenţiale unii cetăţeni români din afara ţării se aşezau de mai multe ori la rând pentru a forma cozi la secţiile de votare şi pentru a fi arătaţi la televizor.


CITEŞTE ŞI: Ponta a transmis un MESAJ SFIDĂTOR pentru ROMÂNII CARE AU STAT LA COZI, la alegerile prezidenţiale din 2014. Care vor fi reacţiile?

Imaginile difuzate de televiziunile româneşti şi de cele internaţionale, în care românii au stat la cozi ce se întindeau pe kilometric pentru a vota la alegerile prezidenţiale, nu l-au impresionat pe fostul prim-ministru al României, Victor Ponta. Citeşte detalii AICI.


“Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman! Rar avem parte să aflăm definiția mitomanului în politică. Victor Ponta a afirmat, nici mai mult nici mai puțin, că, la alegerile prezidențiale din 2014, s-au format cozi pentru că românii din străinătate s-au așezat la coadă de 3-4 ori pentru a crea impresia falsă că nu pot vota. Pe mine, această afirmație mă convinge că acest mitoman, gata să acuze mincinos sute de mii de români de înșelătorie, vrea să își construiască un viitor în politică la fel cum și-a construit și trecutul, adică prin minciuna. Mitomanul se face a uita ca batjocura la adresa romanilor din strainatate a fost opera lui Dragnea, Corlatean si a lui insusi.În sfârșit, mitomanul Ponta a găsit formula să devină ceea ce merită să fie el în politică, adică să devină un nimic”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Fostul premier Victor Ponta a susţinut, duminică seara, că la ultimele alegeri prezidenţiale unii cetăţeni români din afara ţării se aşezau de mai multe ori la rând pentru a forma cozi şi pentru a fi arătaţi la televizor.

Tag-uri:
Victor Ponta, traian basescu, mitoman, alegeri prezidentiale, cozi, diaspora, strainatate, ucraina, Gabriel Oprea, traian basescuvictor ponta basescu, basescu ponta, diaspora traian basescu, alegeri 2014, alegeri prezidentiale ponta, klaus iohannis, ponta iohannis

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/ponta-basescu-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/ponta-basescu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | marţi, 23 august 2016 | 36 Comentarii | 7481 Vizualizari Traian Băsescu, alături de Victor Ponta Fostul preşedinte...

Preluat de la EVZ