loading…

Panică într-un mijloc de comun din Suceava. Doi bărbați s-au luat la bătaie sub privirile îngrozite ale călătorilor. Și-au împărțit pumni și picioare și au fost cât pe ce să rănească și un copil.

Bătaia din autobuz a fost filmată cu telefonul mobil de un bărbat care a postat imaginile pe internet. Cei doi bărbați se certau când au urcat în mijlocul de transport în comun, după ce unul dintre ei s-a arătat nemulțumit de faptul că celălalt se uita la el mult prea insistent.

Între cei doi bărbați a izbucnit rapid o ceartă, scandalagii adresându-și reciproc înjurături ca la ușa cortului. La un moment dat, bărbatul care se uita insistent a încercat să facă pace cu partenerul său de scandal, însă acesta din urmă a început să-l înjure de mamă, astfel că cearta a reînceput.

Călătorul ce a pornit întreaga dispută a fost salvat de un alt pasager, care a reușit să-i despartă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/scandal-in-autobuz-doi-barbati-s-au-luat-la-bataie-sub-privirile-calatorilor-video-27577.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/scandal-in-autobuz-doi-barbati-s-au-luat-la-bataie-sub-privirile-calatorilor-video-27577-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv