loading…

Rafinăria Petromidia funcționează la capacitate redusă, iar o echipă de specialiști constituită la nivelul companiei analizează circumstanțele care au dus la producerea exploziei, pentru a determina cauzele acesteia, se arată într-un comunicat transmis, astăzi, de companie.

Potrivit comunicatului citat, reprezentanții rafinăriei au pus la dispoziția autorităților toate documentele necesare pentru efectuarea investigațiilor și spun că măsurătorile efectuate au arătat că nu sunt probleme legate de o eventuală poluare produsă în urma incendiului.

RECOMANDAREEXPLOZIE LA RAFINĂRIA PETROMIDIA! Un bărbat a murit în această dimineață din cauza arsurilor grave! Parchetul a deschis un dosar penal

“Conform măsurătorilor privind emisiile în aer produse în urma evenimentului, nu au fost înregistrate valori care să pună în pericol viața angajaților și a comunităților din apropierea rafinăriei sau a turiștilor aflați pe litoral, fapt certificat de analizele CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic și Nuclear)”, se arată în comunicat.

Conform acestuia, în acest moment, rafinăria Petromidia funcționează la capacitate redusă.

Totodată, reprezentanții companiei Rompetrol își arată disponibilitatea de a suporta, dacă va fi necesar, costurile de transfer în străinătate în cazul răniților.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/rafinaria-petromidia-functioneaza-la-capacitate-redusa-dupa-explozie-27572.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/rafinaria-petromidia-functioneaza-la-capacitate-redusa-dupa-explozie-27572-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv