Autor:
Daniel Teodoreanu
| marţi, 23 august 2016 | 0 Comentarii
| 275 Vizualizari

MOMENT DE COTITURA in cariera lui Victor Ponta

Victor Ponta are emoţii foarte mari, întrucât marţi se va lua în discuţie o plângere care-i poate schimba cariera pentru totdeauna.

Astfel, stiripesurse.ro, cererea depusă de europarlamentarul Monica Macovei pentru exluderea lui Victor Ponta din avocatură va fi luată în discuție de reprezentanţii Baroului Bucureşti.

Macovei a cerut decanului Baroului excluderea lui Victor Ponta din avocatură, invocând că acesta a dobândit calitatea de avocat fără examen, ca titular al diplomei de ‘doctor în drept’, titlu retras în prezent.

“Vă solicit excluderea imediată din Baroul Bucureşti a domnului Victor Viorel Ponta, întrucât acesta a dobândit calitatea de avocat fără examen, ca titular al diplomei de ‘doctor în drept’. Titlul de doctor i-a fost retras de ministrul Educaţiei, pe baza deciziei definitive că lucrarea a fost plagiată, astfel încât domnul Ponta nu mai îndeplineşte condiţiile legale pentru a exercita profesia de avocat. (…) Acum, pe baza deciziei definitive de retragere a titlului de doctor în drept, prin Ordin al ministrului Educaţiei, şi a Legii pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, vă solicit să îl excludeţi imediat pe domnul Victor Viorel Ponta din Baroul Bucureşti pentru a respecta legea”, afirma Monica Macovei în solicitare.

Tag-uri:
victor ponta, barou victor ponta, barou bucuresti, monica macovei, macovei ponta barou, plagiat ponta, doctor ponta

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/moment-de-cotitura-in-cariera-lui-victor-ponta-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/moment-de-cotitura-in-cariera-lui-victor-ponta-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Daniel Teodoreanu | marţi, 23 august 2016 | 0 Comentarii | 275 Vizualizari MOMENT DE COTITURA in cariera lui Victor...

Preluat de la EVZ