Autor:
Daniel Teodoreanu
| marţi, 23 august 2016 | 0 Comentarii
| 506 Vizualizari

Din cauza mireselor, un eveniment care ar trebui să aibă o anumită ţinută s-a transformat rapid într-o petrecere a desfrâului şi a decadenţei.

Desigur, imaginile din galeria foto care surprinde mirese stricate din toată lumea nu ar fi apărut niciodată dacă mirii nu erau complici la “faptele de vitejie” ale aleselor.

Lenjerie intimă expusă tuturor mesenilor, aluzii sexuale grosolane, băutură în exces şi atitudine de femei uşuratice…

Nimic din acest arsenal moral ieftin nu le-a scăpat femeilor care au transformat noaptea nunţii într-un eveniment îndoielnic.

Sursă foto: thesqeez.com

Vezi şi alte GALERII FOTO CARE AU DEVENIT VIRALE

Pentru ei RUŞINEA NU EXISTĂ nici măcar ÎN DICŢIONAR. Sunt atât de zurlii încât DEVIN PENIBILI cu ZÂMBETUL PE BUZE l Foto galerieTag-uri:
mirese, mirese desfranate, mirese nunti, desfrau, mirese bete, mirese indecente, indecent, imagini indecente, foto galerie

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/miresele-desfranate-au-inclus-in-meniul-de-la-nunta-imagini-indecente-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/miresele-desfranate-au-inclus-in-meniul-de-la-nunta-imagini-indecente-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Daniel Teodoreanu | marţi, 23 august 2016 |...

Preluat de la EVZ