loading…

Mii de jucării contrafăcute, cu o valoare de piață ce ar fi depășit jumătate de milion de lei dacă ar fi fost comercializate la prețul celor originale, au fost descoperite în Portul Constanța Sud Agigea, într-un container sosit pe adresa unei firme din București.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră și vameșii din Portul Constanța Sud – Agigea au verificat un container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în București.

Au fost descoperite 3.440 de mașinuțe de jucărie care purtau însemnele unor mărci cunoscute și care sunt susceptibile a fi contrafăcute. Dacă ar fi fost comercializate pe piață, la prețul produselor originale, valoarea acestora ar fi fost de 515.000 de lei.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră au deschis un dosar penal pe numele administratorului firmei respective, un bărbat în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul pe raza județului Ilfov, pentru punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/mii-de-jucarii-contrafacute-de-peste-jumatate-de-milion-de-lei-confiscate-in-portul-constanta-sud-27574.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/mii-de-jucarii-contrafacute-de-peste-jumatate-de-milion-de-lei-confiscate-in-portul-constanta-sud-27574-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv