loading…

Înotătorul american Ryan Lochte, de 12 ori medaliat olimpic, și-a pierdut patru sponsori, printre care și retailerul de articole pentru înot Speedo, după ce a recunoscut că a mințit că a fost jefuit în Brazilia, pe parcursul Jocurilor Olimpice de vară.

Speedo, principalul sponsor al lui Lochte, a anunțat, marți, încheierea contractului de colaborare cu sportivul american: “Nu putem tolera un comportament care se află în contradicție cu valorile pe care acest brand le are de foarte mult timp”. Lochte a mărturisit că respectă decizia luată de Speedo. “Sunt recunoscător pentru oportunitățile pe care parteneriatul nostru mi le-a oferit de-a lungul anilor”, a spus Lochte, citat de BBC.

De asemenea, Ralph Lauren, Syneron Candela și Airweave au anunțat că nu îl vor mai sponsoriza pe Lochte. Celebrul brand de articole vestimentare Ralph Lauren a anunțat că parteneriatul cu Ryan Lochte a fost doar pentru Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro și că înțelegerea a luat sfârșit odată cu încheierea competiției.

Ryan Lochte, în vârstă de 32 de ani, a pretins, duminică, 14 august, în presa americană, că a fost jefuit și amenințat cu moartea de poliția din Rio de Janeiro, în timp ce se afla în drum spre Satul Olimpic după o petrecere organizată de delegația Franței la Jocurile de la Rio. La câteva zile, sportivul american a cerut iertare poporului brazilian și a recunoscut că a exagerat când a relatat întâmplarea respectivă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/inotatorul-ryan-lochte-si-a-pierdut-patru-sponsori-dupa-scandalul-de-la-jocurile-olimpice-27581.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/inotatorul-ryan-lochte-si-a-pierdut-patru-sponsori-dupa-scandalul-de-la-jocurile-olimpice-27581-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv