loading…

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București Ilfov informează că 25 de case, 33 de curți, dar și 16 subsoluri de locuințe au fost inundate după furtuna abătută luni seară asupra Capitalei, meteorologii instituind, timp de o oră, cod portocaliu de vijelii în București și Ilfov.

Potrivit ISU București Ilfov, 25 de case, 33 de curți, dar și 16 subsoluri de locuințe au fost inundate, până la ora 04.00, după furtuna abătută luni seară asupra Capitalei.

Totodată, o schelă a căzut peste câteva autoturisme pe strada Maior Vasile Băcilă din Capitală, acestea fiind avariate.

Cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență informează că au intervenit cu 126 mijloace tehnice de intervenție, respectiv autospeciale de stingere, motopompe remorcabile sau transportabile.

Potrivit ApaNova, au fost primite sesizări de acumulări de apă pe străzile 11 Iunie, Mitropolit Nifon și Perinița. De altfel, precipitațiile înregistrate în București au blocat circulația tramvaielor în zona 11 Iunie, în apropiere de Parcul Carol.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, aseară, o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelii pentru București și mai multe județe.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/furtuna-a-facut-ravagii-in-capitala-25-de-case-33-de-curti-si-16-subsoluri-au-fost-inundate-27568.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/furtuna-a-facut-ravagii-in-capitala-25-de-case-33-de-curti-si-16-subsoluri-au-fost-inundate-27568-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv