loading…

Trei bărbați au fost arestați în cazul unei anchete în privința aruncării unor bombe incendiare artizanale care au vizat localuri ale Asociației franco-turce din orașul francez Valence, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

Atacurile cu cocktailuri Molotov au avut loc în noaptea de duminică spre luni, precum și în luna iulie în orașul Valence, din regiunea Ron Alpi, asupra unor localuri ale Asociației franco-turce.

Asociația a înaintat plângerea poliției luni. Poliția a efectuat apoi anchete în privința acestor atacuri efectuând apoi reținerile celor trei suspecți. Parchetul antiterorism a deschis un dosar pentru asocieri criminale și deteriorare prin mijloace periculoase, fabricare și deținere de obiecte explozive, grup infracțional și inițiative teroriste.

Potrivit primarului orașului Valence, în noaptea de duminică spre luni, doi indivizi cu fețele acoperite au aruncat cu bombe incendiare artizanale asupra unei clădiri a Asociației franco-turce, după ce un alt asemenea atac a avut loc la data de 24 iulie.

La data de 8 august, pe zidul sediului Asociației turce din Montélimar, un oraș aflat în vecinătate, a fost găsită inscripția: “PKK”. Ancheta Parchetului antiterorism este în curs.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/franta-trei-persoane-arestate-pentru-atac-cu-cocktailuri-molotov-impotriva-unei-asociatii-turce-27584.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/franta-trei-persoane-arestate-pentru-atac-cu-cocktailuri-molotov-impotriva-unei-asociatii-turce-27584-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv