Autor:
Andrei Călin
| marţi, 23 august 2016 | 4 Comentarii
| 2364 Vizualizari

Wesley Lopes

Conform presei arabe, brazilianul Wesley Lopes ar fi decedat, ieri, la vârsta de 35 de ani, după ce ar fi suferit un atac de cord în timp ce se antrena cu formația Uniao Agricola Barbarense. Atacantul a jucat în România pentru FC Vaslui și CSMS Iași și a fost cel mai bun marcator străin din Liga I.

UPDATE: „Am auzit că m-a omorât cineva. Ce glumă…sunt mai bine şi mai sănătos ca oricând. Chiar acum sunt cu soţia şi cu băiatul meu şi ne simţim bine. Nu ştiu de unde a ieşit această ştire proastă. Cred că cineva a vrut să facă o glumă. Liniştiţi-vă! Wesley mai are mult de trăit. Am primit foarte multe telefoane din România, dar sunt foarte bine. Nu mai joc fotbal de un an”, a spus Wesley pentru fantik.ro.

UPDATE: Lucian Marinescu, fostul impresar al lui Wesley, nu știe nimic despre decesul atacantului. Se pare că jurnaliștii arabi l-au confundat pe fostul atacant al Vasluiului cu un alt jucător, Wesley, care a evoluat la echipa Flamengo.

Brazilianul Wesley Lopes (35 de ani) s-ar fi stins din viață, luni, în timp ce se pregătea cu gruparea Uniao Agricola Barbarense, susține presa arabă. Fotbalistul a suferit un atac de cord și nu a mai putut fi salvat. Wesley a jucat în România pentru FC Vaslui (62 de goluri), în intervalul 2009 – 2012 și CSMS Iași (3 goluri), în perioada 2014 – 2015 și a devenit cel mai bun marcator străin din istoria Ligii I.

„Dumnezeu să-l ierte dacă e adevărat! Un talent rar. Era peste Sânmărtean şi Adailton. Mi-a fost prezentat de fiul lui Nae Manea, m-am urcat în avion şi l-am adus la Vaslui. Era un jucător jovial, cu mult caracter. Un talent imens. Chiar regret enorm… M-aţi prins şi în direct cu chestia asta”, a spus Adrian Porumboiu, fost patron la FC Vaslui, pentru prosport.ro.

Tag-uri:
wesley, a murit, tragedie, liga I, fc vaslui, adrian porumboiu, infarct, Brazilianul Wesley, Uniao Agricola, Nae Manea, Adrian Porumboiu, tragedietragedie fotbal, fotbal tragedie, fotbalist, fc vaslui atacant

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/23wesley-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/23wesley-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | marţi, 23 august 2016 | 4 Comentarii | 2364 Vizualizari Wesley Lopes Conform presei arabe, brazilianul Wesley...

Preluat de la EVZ