Autor:
Mircea Marian
| marţi, 23 august 2016 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

Hexi Pharma

Fostul președinte Traian Băsescu scrie, pe pagina sa de Facebook, că medicii au fost umiliți și copleșiți de campania furibundă dusă prin presă împotriva Hexi Pharma și se întreabă dacă miza nu a fost ca medicii să fie îndemnați să plece în străinătate.

„Câteva realităţi şi întrebări mi-au creat și continuă să-mi creeze suspiciuni puternice:
1. Nu este posibil ca SRI să nu fi captat informația despre o diluare sistematică, consistentă și pe termen lung a dezinfectanților cu care au fost aprovizionate sute de spitale, inclusiv spitalul SRI.
2. Nu este posibil ca managerii a sute de spitale și probabil mii de medici să nu fi sesizat aprovizionarea pe termen lung și sistematică a spitalelor cu dezinfectanți puternic diluați, dacă acest lucru ar fi fost o realitate.
3. Resping hotărât ideea că sute de manageri și medici români au sacrificat viețile bolnavilor de dragul unei șpăgi, fie ea și relativ consistentă raportată la salariile din sănătate.
4. Resping ideea că mult blamata Comisia de Biocide de pe lângă Ministerul Sănătății a tolerat ca, ani de zile, spitalele din România să fie aprovizionate cu dezinfectanți puternic diluați.
5. Oare întâmplător ministrul sănătăţii din acea vreme, Achimaş Cadariu, a fost extrem de rezervat în a se aşeza în siajul scandalului?
Cu siguranță, medicii au fost umiliți și copleșiți de campania furibundă dusă prin presă împotriva „HEXI PHARMA”, dar și împotriva medicilor care acum se gândesc să-și urmeze colegii care lucrează în străinătate (oare aceasta să fi fost miza?).
Ceva nu se leagă, ceva miroase urât în acest scandal”, a scris Băsescu.

El i-a prevenit pe „amatorii de speculații” că nu are nicio legătură cu Hexi Pharma.

Tag-uri:
traian basescu, hexi pharma

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/traian-basescu2_1-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/traian-basescu2_1-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mircea Marian | marţi, 23 august 2016 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari Hexi Pharma Fostul președinte Traian Băsescu scrie,...

Preluat de la EVZ