loading…

Președintele Statelor Unite, Barack Obama, vizitează zone calamitate din statul Louisiana, după ce a fost criticat că nu și-a întrerupt vacanța pentru a se ocupa de contracararea efectelor inundațiilor, informează CNN.

Barack Obama se află în orașul Baton Rouge, Louisiana, unde s-a întâlnit cu oficiali locali și cu persoane rămase fără locuințe din cauza inundațiilor.

Numeroși politicieni republicani și locuitori ai statului Louisiana l-au criticat pe Barack Obama că nu și-a întrerupt vacanța pentru a vizita statul Louisiana. “Președintele Obama nu vrea să vină aici, încearcă să termine un meci de golf. Nu vrea să scadă sub standarde”, a declarat vineri candidatul republican la președinție, Donald Trump, în timpul propriei vizite în Baton Rouge.

Inundațiile masive din statul Louisiana s-au soldat cu cel puțin 13 morți și avarierea a 60.000 de case.

Unele persoane din Louisiana i-au cerut președintelui Barack Obama să își scurteze vacanța pe Insula Martha’s Vineyard, Massachusetts, pentru a vizita zonele calamitate. Concediul președintelui s-a încheiat duminică. Barack Obama a decretat starea de calamitate în statul Louisiana.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv