Autor:
Otilia Matei
| marţi, 23 august 2016 | 0 Comentarii
| 60 Vizualizari

Yuusuf Warsame

Un băieţel în vârstă de 8 ani a murit în urma unui ata cu grenadă dintr-un oraş din Suedia. Atacul ar putea fi rezultatul unui conflict al unor bande infracţionale, citează Mediafax.

Este vorba de Yuusuf Warsame, originar din oraşul Birmingham, Marea Britanie. Minorul a decedat în urma detonării unei grenade de mână, care a fost aruncată de la fereastra unui apartament din localitatea suedeză Gothenburg, unde copilul se afla în vizită la nişte rude, scrie Mediafax.

În aceeaşi zonă, anul trecut a mai avut loc un incident armat într-un restaurant, în urma căruia au fost ucişi doi bărbaţi şi alte opt persoane au fost rănite. Conform informaţiilor oferite de autorităţi, unul dintre suspecţii atacului ar locui chiar la adresa, unde a fost aruncată grenada. Poliţia consideră că această situaţie nu este o coincidenţă, iar ţinta ar fi fost, de fapt, bărbatul respectiv.

“Sper ca cei care cunosc şi sunt conştienţi de ceea ce s-a întâmplat, ne vor mărturisi cine se află în spatele acestei fapte, pentru ca noi să arestăm făptaşii şi ca violenţa să nu escaladeze”, a declarat Thomas Fuxborg, un reprezentant al poliţiei din Gothenburg, citează Mediafax.


Tag-uri:
Yuusuf Warsame, Thomas Fuxborg, baiat ucis de grenada, atac cu grenada, suedia, atac cu grenada in suedia, Marea Britanie

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/yusuf-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/yusuf-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Otilia Matei | marţi, 23 august 2016 | 0 Comentarii | 60 Vizualizari Yuusuf Warsame Un băieţel în vârstă de 8...

Preluat de la EVZ