Autor:
Daniel Teodoreanu
| luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii
| 280 Vizualizari

VIOL CLASIC VASLUIAN

“Tradiţia” violurilor îngrozitoare continuă în judeţul Vaslui. O fată de 19 ani urma să se căsătorească, dar planurile ei au fost anulate de cumnatul pervers, care a siluit-o cu bestialitate.

Conform estnews.ro, totul s-a întâmplat în satul Cersăcosu din comuna Stănilești. Petrică Enache, cunoscut în comună pentru agresivitatea sa, a profitat de plecarea fratelui şi nu i-a dat nicio şansă victimei.

Fata orginară din Duda Epureni se mutase în casa iubitului său Costel, fost recidivist în vârstă de 27 de ani, şi voia să se mărite cu acesta. Din păcate, poftele bolnave ale lui Petrică i-au marcat viaţa pentru totdeauna.

Chiar în ziua de Sfânta Maria, viitorul cumnat a baricadat ușa și a violat-o ore în șir, iar la final a amenințat că o omoară dacă povesteşte despre cele întâmplate. Tânăra s a dus la Poliție, iar oamenii legii l-au reţinut imediat pe agresor, care nu și-a recunoscut fapta.

După cele întâmplate, fata s-a întors în casa părintească, dar nu a decis încă dacă își va continua viața alături de fratele violatorului.

Tag-uri:
viol vaslui, viol, fata violata vaslui, Duda Epureni, Cersăcosu, stanilesti vaslui

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/viol-clasic-vasluian_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/viol-clasic-vasluian_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Daniel Teodoreanu | luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii | 280 Vizualizari VIOL CLASIC VASLUIAN “Tradiţia” violurilor îngrozitoare continuă...

Preluat de la EVZ