Autor:
Daniel Teodoreanu
| luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii
| 472 Vizualizari

INTERLOPUL CHIORU se ferea de vii prin LUMEA CELOR MORTI

Celebrul traficant de droguri Dan Chioru a fost prins recent de oamenii legii, dar operaţiunea de capturare are o desfăşurare incredibilă.

Conform cancan.ro, interlopul şi-a făcut ascunzătoarea într-un cavou. El s-a gândit la această ascunzătoare după ce văzuse un film cu mafioţi! În cele din urmă, ofiţerii DIICOT l-au localizat noaptea, în cimitir, după semnalul telefonului.

Dan Sandu Simion (n.r. – Dan Chioru) s-a inspirit din filmele cu mafioţi atunci şi când a ascuns droguri în cavoul de lux al familiei sale de la cimitirul Bellu. Traficantul a făcut o mare greşeală care l-a băgat după gratii: apelurile repetate din cimitir, care au provocat suspiciunile celor care îl urmăreau.

Chioru a fost arestat în luna mai, după ce organizase o reţea extrem de puternică specializată în traficul de cocaină. În grupare fusese cooptat şi Petru Pitcovici, un fost ofiţer de crimă organizată.  
 Tag-uri:
dan chioru, traficantul dan chioru, cocaina dan chioru, diicot dan chioru, diicot

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/interlopul-chioru-se-ferea-de-vii-prin-lumea-celor-morti-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/interlopul-chioru-se-ferea-de-vii-prin-lumea-celor-morti-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Daniel Teodoreanu | luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii | 472 Vizualizari INTERLOPUL CHIORU se ferea de vii prin...

Preluat de la EVZ