Autor:
Otilia Matei
| luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii
| 32 Vizualizari

Daniel Kevin Harris, 29 de ani

Cetăţenii din Carolina de Nord sunt revoltaţi din cauza unui incident tragic. Un poliţist a împuşcat mortal un bărbat surdo-mut, în trafic.

Daniel Kevin Harris, 29 de ani, se afla la volanul maşinii sale Volvo şi nu a observat semnalele poliţistului, care a încercat să-l oprească pentru viteză excesivă. Media locală menţionează că bărbatul a continuat să conducă, dar a fost împuşcat mortal chiar în faţa casei sale. 

Familia victimei a lansat o strângere de fonduri pentru a putea desfăşura ceremonia de înmormântare. Rudele victimei speră că acest incident să servească ca o lecţie autorităţilor, care intră în contact cu persoane cu astfel de deficienţe. 

Banii vor fi folosiţi pentru ceremonia de înmormântare, iar ce mai rămâne ne va fi de ajutor pentru a pune bazele unei fundaţii, care să acorde lecţii  autorităţilor pentru a şti cum să comunice cu persoanele surdo-mute sau cu alte astfel de deficienţe. 

Ofiţerul vinovat a fost suspendat, iar Biroul de Investigaţii din statul Carolina de Nord analizează probele surprinse de camerele de înregistrare ale maşinii.

Tag-uri:
Daniel Kevin Harris, tragedia sua, surdomut impuscat, politist suspendat sua, civil impuscat

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/atac-persoana-cu-deficiente-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/atac-persoana-cu-deficiente-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Otilia Matei | luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii | 32 Vizualizari Daniel Kevin Harris, 29 de ani Cetăţenii din...

Preluat de la EVZ