Autor:
Ana Petrescu
| luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

Un procent de 42% dintre votanții PNL din București au afirmat că senatorul Crin Antonescu ar trebui să revină de urgență în managementul PNL, potrivit unul sondaj Avangarde, citat de PS News.

Conform rezultatelor prezentate de sociologul Marius Pieleanu în sondajul menționat, Crin Antonescu are 30% în topul încrederii în oamenii politici, spre deosebire de actualii co-președinți Vasile Blaga și Alina Gorghiu, care au, la nivelul Capitalei, 21%, respectiv 17%. 

Totodată, rezultatele cercetării sociologice efectuate în domeniul politicii interne, indică și că peste 40% dintre liberali îl vor înapoi pe fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu.

Pe de altă parte, 30% dintre respondenți susțin că Antonescu nu are de ce să revină. 

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu a negat în repetate rânduri că nu dorește să se întoarcă în politică, după legislativele din toamnă, deşi mai mulţi liberali l-au solicitat în acest sens. 

“Sigur că această discuție (despre eventualitatea unei reveniri în politică n. red.)s-a purtat cu mulți colegi, dar nu sub aspectul unei negocieri (…) Un partid are nevoie întotdeauna (de oameni n. red.), niciodată nu sunt prea mulți cei pe care-i are, dar o discuție în sensul unei negocieri nu a existat niciodată și nici nu e cazul să existe (…) Eu am anunțat foarte clar că nu mai doresc să candidez nici măcar pentru Parlament, nu se pune problema unei poziții politice, atât timp cât eu am anunțat că mă retrag din viața politică”, a explicat Antonescu.

Astfel, Antonescu a refuzat propunerea liberalilor cu privire la o candidatură la București, pe motiv că decizia retragerii sale este fermă. Oferta a fost lansată în cursul ultimelor două săptămâni, de mai mulţi apropiaţi ai fostului preşedinte, care au susţinut că, fără o candidatură a lui Antonescu la Bucureşti, PNL riscă să reediteze dezastrul de la locale, când liberalii au pierdut cu brio toate luptele electorale din Capitală. 

Tag-uri:
Crin Antonescu, Partidului Na, Marius Pieleanu, Alina Gorghiu, PNL, sondaj, Avangarde, alegeri parlamentare, Vasile Blaga

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/crin-antonescu-9-rsz-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/crin-antonescu-9-rsz-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ana Petrescu | luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari Un procent de 42% dintre votanții PNL...

Preluat de la EVZ