O ţigancă din România care cerşea în Austria a fost amendată cu o sumă incredibil de mare. 38 de mii de euro trebuie să plătească femeia pentru că a cerşit împreună cu un copil.

loading…

Mihaela Cristea este unul dintre oamenii străzii din Vorarlberg. Ea cerșește împreună cu unul dintre cei cinci copii ai săi, lucru interzis de legea din acest oraș austriac. Amenda de 38 de mii de euro stabilită pentru femeia originară din România va fi folosită de autoritatile din Vorarlberg pentru a susține expulzarea cerșetorilor din acest land. 

‘Este nerealist ca cineva care câștigă 200 de euro pe lună să-și poată permite să plătească o amendă de 38.000 de euro. Este total disproporționat și, de asemenea, ilegal’, a declarat Anton Schaefer, avocatul Mihaelei Cristea.

Nu am un loc de muncă și dorm pe stradă. Am cinci copii. Câștig între 20 și 30 de euro pe zi și trebuie să le trimit o bună parte din acești bani copiilor mei în România’, spune și Mihaela Cristea.

Unul dintre reprezentanții Partidului Verzilor în Vorarlberg a criticat aplicarea unei amenzi atât de mari  și a solicitat revenirea la o atitudine rațională.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/o-tiganca-din-romania-care-cersea-in-austria-amendata-cu-38-000-de-euro-27557.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/o-tiganca-din-romania-care-cersea-in-austria-amendata-cu-38-000-de-euro-27557-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
O ţigancă din România care...

Preluat de la romania ntv