Autor:
Otilia Matei
| luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii
| 24 Vizualizari

Protestatari înarmaţi în faţa NAA CP

Mai multe persoane înarmate, purtând steagurile Confederaţiei şi bannere cu sloganul, “Viaţa albilor contează” se află în faţa sediului central al NAA CP, Houston, Texas, o organizaţie care se ocupă cu eliminarea discriminării rasiale.

Potrivit usuncut.com, aproximativ 15 – 20 de persoane înarmate, printre care se află şi femei, protestează în faţa NAA CP împotriva mişcării Black Lives Matter.

Liderul acestei mişcări, Ken Reed a declarat pentru Houston Chronicle că situaţia tensionată din ţară şi incidentele tragice, care au avut loc lunile trecute se datorează liderilor de culoare, care nu ştiu să controleze situaţia.

„Am venit aici pentru a protesta împotriva NAA CP şi împotriva eşecului lor de a gestiona situaţia, care a urmat incidentelor armate din lunile trecute. Mai multe organizaţii pro-persoane de culoare încurajează atacul şi uciderea ofiţerilor caucazieni.”

Liderul protestului a explicat că armele aflate asupra lor sunt doar pentru protecţie.

„Nu suntem aici să stârnim alte probleme. Suntem înarmaţi pentru a ne proteja. Această organizaţie şi oamenii pe care îi protejează atacă cetăţeni caucazieni.”Tag-uri:
naa cp, protestatari inarmati, discriminare, discriminare rasiala, Ken Reed, Houston Chronicle

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/arme-america-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/arme-america-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Otilia Matei | luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii | 24 Vizualizari Protestatari înarmaţi în faţa NAA CP Mai multe...

Preluat de la EVZ