Autor:
Mircea Marian
| luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii
| 16 Vizualizari

Dacian Cioloș, la discuții cu Liviu Dragnea

eprezentanţii Guvernului poartă negocieri cu liderii partidelor politice pentru stabilirea de comun acord a datei organizării alegerilor parlamentare, au declarat surse politice citate de mediafax.ro, Executivul înclinând spre 11 decembrie.

“Guvernul a propus două variante pentru organizarea alegerilor parlamentare, 4 şi 11 decembrie, cu accent pe 11 decembrie, deoarece pe 4 este prea devreme faţă de 1 Decembrie, de zilele libere. S-au purtat şi se poartă în continuare negocieri cu reprezentanţii partidelor politice”, au declarat pentru Mediafax surse politice.

Potrivit surselor citate, Executivul intenţionează să emită cât mai repede Hotărârea de Guvern pentru stabilirea datei alegerilor parlamentare, deoarece proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru suplimentarea numărului secţiilor de votare pentru românii din străinătate conţine termene exprese care se raportează la data alegerilor.

“Pot fi organizate, cu acordul autorităţilor din ţara respectivă, secţii de votare şi în alte localităţi decât cele în care îşi au sediul misiunile diplomatice sau oficiile consulare. Ministerul Afacerilor Externe propune Autorităţii Electorale Permanente înfiinţarea acestor secţii în termen de 15 zile de la anunţarea datei alegerilor”, se arată în proiectul de OUG, supus dezbaterii publice.Tag-uri:
alegeri, data alegeri

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/06-dragnea-ciolos-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/06-dragnea-ciolos-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mircea Marian | luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii | 16 Vizualizari Dacian Cioloș, la discuții cu Liviu Dragnea ...

Preluat de la EVZ