loading…

Doi cetățeni albanezi în vârstă de 29, respectiv 33 ani, care au încercat să intre ilegal în țară, au fost opriți la frontiera de vest, fiind predați unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiș.

Potrivit Poliției de Frontieră, în cadrul acțiunilor de supraveghere desfășurate la granița cu Serbia, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița, ITPF Timișoara, au depistat, duminică, doi cetățeni albanezi care intenționau să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera “verde”.

Polițiștii de frontieră au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere cu termoviziune, două persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia, spre teritoriul României. O patrulă din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița a reținut cele două persoane la aproximativ 400 de metri de frontieră, acestea fiind conduse la sediul Poliției de Frontieră, pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceștia sunt cetățeni albanezi, în vârstă de 29, respectiv 33 ani.

Cei doi sunt cercetați pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat, cei doi cetățeni albanezi fiind predați unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiș.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/doi-cetateni-albanezi-care-au-incercat-sa-intre-ilegal-in-tara-opriti-la-frontiera-de-vest-27533.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/doi-cetateni-albanezi-care-au-incercat-sa-intre-ilegal-in-tara-opriti-la-frontiera-de-vest-27533-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv