Autor:
Matei Năstase
| luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii
| 20 Vizualizari

Gregorian Bivolariu a cerut în instanță să scadă din condamnarea de 6 ani perioada pe care a petrecut-o după gratii în străinătate. Însă, Tribunalul București a amânat decizia pentru luna octombrie.

“Am solicitat ca din pedeapsa care a fost aplicată să fie redusă perioada în care acesta a efectuat reținerea în Suedia și Franța în condițiile în care autoritățile române au solicitat pe tot parcursul acestui timp fie arestarea fie extrădarea. Ar fi vorba de aproximativ 368 de zile. Nu se cere întreruperea executării pedepsei”, a declarat avocatul lui Guru Bivolaru.

Luni dimineața s-a judecat constația la exacutare formulată de liderul MISA împotriva deciziei prin care acesta a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru acte sexuale cu minori.

Gregorian Bivolaru se află în custodia Poliţiei Române, după ce a fost adus în ţară din Franţa, la sfârşitul lunii iulie.

Bivolaru a plecat din ţară în anul 2004, iar un an mai târziu a primit azil politic în Suedia. Pe data de 26 februarie, acesta a fost prins de autorităţile franceze în timp ce participa la un târg din Paris, iar autorităţile române au formulatTag-uri:
gregorian bivolaru, bucuresti, octombrie, decizie, tribunal, tribunalul bucuresti

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/bivolaru-3-465x390-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/bivolaru-3-465x390-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Matei Năstase | luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii | 20 Vizualizari Gregorian Bivolariu a cerut în instanță să...

Preluat de la EVZ