Autor:
Otilia Matei
| luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii
| 126 Vizualizari

Propunerea Ungariei pentru a descuraja venirea refugiaţilor pe teritoriul său

Ungaria nu pierde nicio ocazie să amintească blocului comunitar că nu este de acord cu politica de adăpostire a imigranților alungați de sângeroasele conflicte din est. Un eurodeputat a lansat o propunere controversată pentru a împiedica venirea refugiaților musulmani, citează Mediafax.

Eurodeputatul ungar Gyorgy Schopflin, membru al formaţiunii Fidezs, a premierului Viktor Orban a lansat pe contul său de Twitter o propunere prin care solicită instalarea de-a lungul frontierelor cu Serbia a unor capete de porc din sfeclă. 

Conform sursei citate, imaginile apăruseră iniţial pe o pagină de Facebook care susţine activităţile Poliţiei de frontieră ungare, cu următorul comentariu: “În loc de sperietori de ciori, avem aceste sperietori de oameni făcute din sfeclă. Par să funcţioneze, nu a mai tăiat nimeni gardul de patru săptămâni”.

Directorul în cadrul organizaţiei Human Rights Watch. Andrew Stroehlein a criticat dur această idee, afirmând că Ungaria trebuie să înțeleagă motivul dramatic pentru care acești oameni sunt nevoiți să-și părăsească locuințele.


“Ungaria trebuie să înţeleagă că aceşti refugiaţi fug de războaie şi acte de tortură. Nu vor fi împiedicaţi de figuri sculptate în sfeclă”, a declarat Stroehlein.

Tag-uri:
ungaria, capete de porc din sfecla, Gyorgy Schopflin, eurodeputat Gyorgy Schopflin, viktor orban, fidezs, Human Rights Watch, organizatia Human Rights Watch, Andrew Stroehlein

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/sperietoare-de-oameni-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/sperietoare-de-oameni-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Otilia Matei | luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii | 126 Vizualizari Propunerea Ungariei pentru a descuraja venirea refugiaţilor pe...

Preluat de la EVZ