loading…

Nouă oameni au rămas blocați, în această după-amiaza, în Peștera Huda lui Papară din Munții Trascăului, după ce accesul a fost blocat de o viitură produsă în urma unei ploi puternice, mai mule echipaje intervenind la fața locului.

Cei nouă oameni au rămas blocați în peșteră, în această după-amiaza, după ce o ploaie torențială a provocat o viitură care a inundat accesul și interiorul peșterii și nu a mai permis oamenilor să iasă.

Două persoane aflate în peșteră sunt speologi experimentați, anunță ISU Alba. “Configurația peșterii permite ca oamenii să se adăpostească“, a declarat, pentru Mediafax, Alina Marescu, purtătorul de cuvânt al ISU Alba. Însă, până la ora transmiterii știrii, echipajele de intervenție nu au reușit să ia legătura cu cei blocați în interior.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție, între care speologi de la Salvaspeo Cluj și una de la Salvamont Aiud.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/alba-noua-persoane-au-ramas-blocate-intr-o-pestera-din-cauza-unei-viituri-27552.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/alba-noua-persoane-au-ramas-blocate-intr-o-pestera-din-cauza-unei-viituri-27552-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv