Autor:
Gabriel Mihai
| luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii
| 109 Vizualizari

Actorul Ian McKellen A REFUZAT să oficieze o căsătorie îmbrăcat în GANDALF

Actorul Ian McKellen, cel care îl interpretează pe Gandalf în seria Stăpânul Inelelor a refuzat să oficieze o căsătorie îmbrăcat în personajul pe care îl joacă. Un miliardar i-a oferit o ofertă de milioane de dolari, dar McKellen a refuzat.

Sean Parker, fondatorul aplicaţiei Napster şi fost preşedinte al Facebook s-a căsătorit în 2013 cu Alexandra Lenas într-o pădure din Big Sur, potrivit agerpres.

Fiind un fan al seriei Stăpânul Inelelor, acesta a dorit ca invitaţii să fie îmbrăcaţi precum personajele lui preferate, iar cel care avea să oficieze căsătoria ar trebuit să fie Ian McKellen îmbrăcat în Gandalf.

Pentru actor, Parker ar fi oferit 1.5 milioane de dolari, dar acesta a refuzat invitaţia, spunând că nu se îmbracă în Gandalf înafara studioului.

“Mi s-a fost oferit 1,5 milioane de dolari, pentru a oficia nunta unui cuplu celebru în California. M-aș fi putut gândi la acest lucru, dar trebuia să vin îmbrăcat în Gandalf. Le-am spus’ Îmi pare rău, dar Gandalf nu oficiază căsătorii. Tot ce știam era că fusese formulată de un om foarte bogat… Nu mă costumez niciodată în afara scenei”, a declarat Ian McKellen.

Tag-uri:
Actorul Ian, Sean Parker, Alexandra Lenas, Big Sur, Ian Mc, gandalf, Gandalf, GANDALF, McKellen, Ian McKellen, casatorie, 1.5 milioane de dolari, nunta, cuplu, california, California, Actorul, A REFUZAT, a refuzat, îmbrăcat în GANDALF, studio, Facebook, Napster

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/hobbit-gandalf-scarf-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/hobbit-gandalf-scarf-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Gabriel Mihai | luni, 22 august 2016 | 0 Comentarii | 109 Vizualizari Actorul Ian McKellen A REFUZAT să oficieze o...

Preluat de la EVZ