loading…

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puține minute pe DN73 Pitești-Câmpulung Muscel, la km 29+900 de metri, în zona Ocolului Silvic Mihăești, din județul Argeș. Conform primelor informații, în accident au fost implicate trei autoturisme. 

 Spre locul incidentului au plecat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, ale Serviciului Județean de Ambulanță Argeș și ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ)Argeș.

La fața locului s-a constatat că în urma coliziunii dintre trei autoturisme, o persoană a murit, iar alte două sunt încarcerate.

Din primele date ale anchetatorilor accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi a pătruns pe contrasens și mașina pe care o conducea s-a ciocnit cu alte două.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat că traficul în zonă este blocat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-grav-ciocnire-in-lant-din-cauza-unui-sofer-neatent-o-persoana-a-murit-doua-incarcerate-foto-27530.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/08/accident-grav-ciocnire-in-lant-din-cauza-unui-sofer-neatent-o-persoana-a-murit-doua-incarcerate-foto-27530-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv